Over Fin Forward

Het team van Fin Forward bestaat ruim 15 jaar en is heel divers samengesteld, van junior tot senior profielen alsook mensen met ervaring in het managen van een team.

Onze values

Play

Goesting is wat ons verbindt. Een van de mooiste woorden in onze taal is voor ons “goesting” en laat dat nu net een van onze drijfveren zijn. Zo brengen we samen een positieve vibe bij onze consultants en klanten.

Forward

Met onze daadkracht brengen we vooruitgang. Samen werken we toe naar successen bij onze consultants en klanten.

Pauze

Fun is een must. Op regelmatige basis brengen we onze Consultants samen voor een ontspannend pauze moment. Oh ja, en een vleugje humor is ook aanwezig.

Record

Kennis opnemen. We ondersteunen onze consultants in hun persoonlijke en professionele groei. Op deze manier zorgen we voor de juiste match tussen consultant en klant, op basis van kennis en persoonlijkheid.

Sound

Goesting, daadkracht, fun en kennis opnemen zijn de waarden van onze Consultants. Deze sound is wat we dagelijks met een big smile naar buiten brengen.

Let’s connect

Ons HQ-team bestaat uit Sophie, Pam, Cindy en Sanie. Samen zijn zij het team Finance voor Finance. Dit viertal heeft tonnen ervaring in de banksector, corporate finance-afdelingen en HR. Hierdoor is er bakken van kennis in huis om de juiste matches te maken en om onze consultants te ondersteunen.