Home » Freelance Finance Expert – Sint-Martens-Latem

Freelance Finance Expert – Sint-Martens-Latem

Introductie

 

We geloven erin dat de combinatie van menselijkheid en expertise de sleutelwoorden zijn tot succes. Als ervaren finance professionals zijn we de ideale sparringspartner, samen gaan we voor goud! We checken je ambities en matchen die met mooie projecten. We zijn vastbesloten om een platform te bieden dat jou in staat stelt je talenten optimaal te benutten. Als Freelance Finance Expert sta je in contact met ons team dat gedreven wordt door passie voor financiën en streeft naar excellentie.

 

Organisatie

We Grow FORWARD

Functie

 

Ben jij als Freelancer binnen finance op zoek naar een partnership dat goud waard is? Een samenwerking waar transparantie, ondersteuning en expertise op de eerste plaats staan? Wij zijn op zoek naar gedreven financiële experts die hun vaardigheden willen inzetten in een dynamische en professionele omgeving.

 

Functie-eisen

Je bent een expert die zich bewezen heeft in de finance wereld en bent op zoek naar uitdagende projecten en de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap. Je hebt je expertise opgebouwd als Controller, Finance Manager of CFO. Door die ervaring excelleer je zeker op één of meerdere van onderstaande punten. (of allemaal )

• Je kan de volledige boekhouding van een bedrijf beheren, met je analytische en probleemoplossende ingesteldheid trek je ook conclusies

• Zelfstandigheid, pro activiteit en strategische mindset

• Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest, wat jouw leidinggevende vaardigheden enkel maar versterkt

• Je rapporteert en visualiseert de financiële resultaten

• Je adviseert het management over strategische besluiten en optimalisaties

• Je denkt mee op strategisch, financieel niveau van de organisatie en hakt knopen door

 

Aanbod

 

Ons bedrijf is opgericht door finance experts, voor finance experts. Als ervaren rotten in het vak, begrijpen we de uitdagingen waarmee financiële professionals worden geconfronteerd. Afhankelijk van jouw interesse, zorgen wij voor de gepaste, uitdagende projecten. Dankzij ons netwerk van gelijkgestemde finance experts, hebben wij mooie kansen binnen elk financieel domein.

Solliciteer nu! 

 

 

Inlichtingen

Biko Fordjour +329 395 44 19

Sollicitatie

Biko Fordjour +329 395 44 19

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Motivatie & Bron