Home » Business Growth Manager – Sint-Martens-Latem

Business Growth Manager – Sint-Martens-Latem

Introductie

Bij Fin Forward zijn we op zoek naar een Business Growth Manager om ons geweldig team te komen versterken in Oost- en West-Vlaanderen. Samen met het Fin Forward Team sta je klaar om zowel onze klanten als consultants elke dag weer gelukkig te maken.


Organisatie

We Grow FORWARD

Functie

Wat ga je doen?

·        Je gaat op zoek naar nieuwe opdrachten voor onze consultants en bouwt op die manier jouw klantenportefeuille uit.

·        Je bouwt een langtermijnrelatie op met onze klanten en prospecten. Dat zorgt ervoor dat je makkelijk hun behoeften detecteert en analyseert.

·        Je bent het eerste aanspreekpunt voor de consultants die in jouw team zitten. Gelukkige medewerkers, daar doe je het voor!

·        Je volgt zowel de klant als de medewerker op tijdens een lopend project. Dit doe je met de nodige empathie en oplossingsgerichtheid.


Functie-eisen

Wie ben jij?

·        Heb je al enkele jaren ervaring binnen een commerciële context? Dan kan je dit eerste punt al afvinken.

·        Commerciële gesprekken geven jou energie en je bent ervan overtuigd dat het maken van langetermijnrelaties de key tot succes is.

·        Door je affiniteit met financiële profielen weet je de juiste personen te linken met de nood van onze klanten en prospecten.

·        Je vrienden zeggen dat je een luisterend oor hebt.

·        Je bent communicatief en kan je stijl aanpassen naargelang de situatie.


Aanbod

Wat schuift dat?

·        Geld. Om op te doen in je 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen. 

·        Een realistisch en motiverend bonussysteem, hard werk belonen we!

·        Een mooie bedrijfswagen met tankkaart, zodat je met klasse naar het werk kan komen. Staat je playlist vol meezingers al klaar?

·        Een hospitalisatie- en groepsverzekering. We zorgen voor jou!

·        De flexibiliteit om na je inwerkperiode 1 dag per week thuis te werken, zodat je work-life balance mooi in evenwicht is.

·        Een plaats in ons energiek team met deze overtuiging: “Teamwork makes the dream work!”

Wie zijn wij?
Fin Forward is een mensgericht consultancykantoor in de boekhouding. Open communicatie en flexibiliteit dragen we hoog in het vaandel. Wil je wat meer buzzwords? Met “fun”, “goesting”, “daadkracht” en “kennis opnemen” kan je ons perfect samenvatten.  Wil je graag wat meer lezen over onze waarden, dan kan je dat perfect hier doen op onze website. 

Zie je jezelf als dé perfecte aanvulling in ons team en wil je graag kennismaken? Wij zetten de koffie (of thee) alvast klaar en kunnen niet wachten om je te leren kennen! 


Inlichtingen

Tim Michielsen +3250353239

Sollicitatie

Tim Michielsen +3250353239

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Motivatie & Bron